Желаем удачи. Діти – наше майбутнє! - 3 Июня 2015 - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Вторник, 07.05.2024, 21:50| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » 2015 » Июнь » 3 » Діти – наше майбутнє!
10:54
Діти – наше майбутнє!

1 червня увесь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей, до святкування якого і в нашому районі представники влади та організацій, серед яких Кремінський районний підрозділ крмінально-виконавчої інспекції та служба у справах дітей Кремінської районної державної адміністрації, не залишились байдужими.

1 червня 2015 року на площі Красна м. Кремінна були проведені заходи з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей, на яких були присутні неповнолітні засуджені, які перебувають на обліку в Кремінського підрозділу  кримінально-виконавчої  інспекції.

На урочистих заходах діти отримали порцію хорошого настрою, гумору, задоволення від концерту. Хочеться нагадати, що діти – це наше майбутнє, і зараз їх майбутнє залежить не тільки від них самих, але й від найближчих їм людей – батьків. Батьки не повинні «закривати очі» на вживання дитиною алкоголю, на негідні поступки тільки тому, що це їх дитина, заохочувати дитину в брехні, не подавати самим такий приклад, цікавитися життям своєї дитини, колом її спілкування.

Батьківство – це дуже відповідальна місія і тому не варто ставитися до цього з легковажністю та легкістю, щоб у майбутньому пишатися тим, що твоя дитина досягла певних успіхів у житті, не потрапила на «криву доріжку» злочинності, поважає та дбає про батьків та рідних, є авторитетом для інших. Один мудрий чоловік сказав: «Першу половину життя людина працює на свій авторитет, а другу половину життя – авторитет на неї». Тому треба докласти максимум зусиль, щоб злочинність та знаходження в місцях позбавлення волі серед неповнолітніх не було престижно, авторитетно, а діти знали, що не це є важливими цінностями життя та нормального існування в нашому суспільстві.

Категория: ОБЩЕСТВО | Просмотров: 796 | Добавил: Professor | Рейтинг: 0.0/0
ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0