Желаем удачи. МЧС - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Вторник, 07.05.2024, 16:01| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » МЧС

ЗАПОБІГТИ.ВРЯТУВАТИ.ДОПОМОГТИ (№75-76, 17.09.2011г.)

Категория: МЧС

17 вересня в Україні відзначається День працівників цивільного захисту, або, як його ми звикли називати, – День рятівника. Це свято сильних і відважних професіоналів, готових завжди прийти на допомогу тим, хто чекає захисту від розбурханих стихій: вогню, води та інших природних чи техногенних бід.

Слово «рятівник» увійшло до нашої мови як символ мужності, рішучості, самовідданості. Приклади героїзму, виявлені співробітниками МНС під час виконання професійних обов’язків, свідчать про те, що служба об’єднує у своїх лавах сильних духом, загартованих часом і випробуваннями людей. На їх плечі покладена надзвичайно почесна та відповідальна місія — охороняти безпеку і спокій громадян нашого району та міста, адже немає нічого дорожчого за життя людини.

«Запобігти. Врятувати. Допомогти» — це гасло найточніше характеризує нелегкі будні рятувальників. Рятуючи потерпілих та забезпечуючи їх нормальне життя, вони повертають людям оптимізм, надію, віру і гуманізм. Найкращі якості своєї душі вони віддають улюбленій справі, тому неможливо переоцінити їх вагомий внесок в розвиток та становлення «Служби порятунку 101».

Вітаємо ветеранів і усіх працівників Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій з Днем рятівника. Бажаємо кожному з особового складу усіх поколінь щастя, здоров’я і добра. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах! Ви завжди були, є і будете взірцем безкорисливого служіння рідній Батьківщині. Велика вам подяка і доземний уклін. Нехай буде милосердним час для всіх і кожного з вас. Нехай будуть вдячними та уважними до вас люди щодня, щохвилини, завжди!

О.Уразовський,

начальник Кремінського райвідділу

ГУ МНС України в Луганській області,

полковник служби цивільного захисту.


ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0