Желаем удачи. Хрещення Київської Русі: згадаємо як це було - 3 Августа 2015 - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Среда, 08.05.2024, 02:46| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » 2015 » Август » 3 » Хрещення Київської Русі: згадаємо як це було
16:54
Хрещення Київської Русі: згадаємо як це було

   Як зазначив заступник начальника Рубіжанського МВ КВІ Цегельник Дмитро Валерійович 28.07.2015 року за ініціативою Кремінського районного підрозділу Рубіжанського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції  на базі Кремінського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді з неповнолітніми засудженими та особами молодіжного віку була проведена лекція та заходи присвячені до Дня Хрещення Київської Русі.             

  Підлітки підчас лекції дізналися про те що,  Хрещення Русі – процес прийняття і поширення християнства на землях Київської Русі. Основна подія – масове хрещення у 988 році мешканців Києва, а згодом інших міст держави князем Володимиром Святославовичем, у результаті чого християнство стало провідною релігією на Русі. 

За Указом Президента України 1025-річчя хрещення Київської Русі відзначатимуть 28 липня по всій країні. За православним календарем саме у цей день ушановують пам’ять святого рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Київської Русі.

Таким чином,з неповнолітніми була проведена профілактично-просвітницька робота щодо вивчення історії становлення релігії на території сучасної України для залучення релігійних догматів у процесі виправлення та ресоціалізації засуджених неповнолітніх та осіб молодіжного віку. 

Категория: ОБЩЕСТВО | Просмотров: 824 | Добавил: Professor | Рейтинг: 0.0/0
ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0