Желаем удачи. КОЛЕГІЯ ПІДБИЛА ПІДСУМКИ (№73-74, 10.09.2011г.) - 12 Сентября 2011 - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Воскресенье, 19.05.2024, 18:39| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » 2011 » Сентябрь » 12 » КОЛЕГІЯ ПІДБИЛА ПІДСУМКИ (№73-74, 10.09.2011г.)
10:03
КОЛЕГІЯ ПІДБИЛА ПІДСУМКИ (№73-74, 10.09.2011г.)

У понеділок, 5 вересня, відбулася колегія районної державної адміністрації. Її провів голова райдержадміністрації В.І.Рябінін. На колегії було розглянуто два питання: про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Кремінського району за перше півріччя 2011 року та про підготовку до нового опалювального сезону. Виступили начальник управління економіки райдержадміністрації Т.М.Улибіна, начальник управління фінансів райдержадміністрації Н.М.Макогон, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Ю.В.Тютюнник.

У ході колегії було відзначено, що в цілому в промисловості району спостерігаються позитивні тенденції. Так, обсяг продукції, реалізованої основними підприємствами, зріс, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, на 48,3 відсотка. З метою створення нових робочих місць на території району реалізуються два інвестиційні проекти: з будівництва комплексу з переробки залишків нафтопереробних виробництв та технологічного комплексу з переробки біоорганічних та вуглеводних відходів з отриманням альтернативного синтетичного рідкого палива та електроенергії.

Разом з цим, голова райдержадміністрації  В.І.Рябінін загострив увагу на необхідності вжиття відповідними структурами дієвих заходів, спрямованих на ліквідацію наявної заборгованості із заробітної плати, податкової заборгованості, підвищення рівня зарплати.

Під час аналізу підготовки району до опалювального сезону, який озвучив заступник голови райдержадміністрації С.П.Лебедєв, було зазначено, що станом на 1 вересня до осінньо-зимового періоду готові 42 із 48 котелень, 134 із 165 багатоквартирних будинків, 7 з 9 об’єктів культури, 9 з 11 лікувальних закладів, 5 з 7 дитячих садків. У місті Кремінна поступово відмовляються від послуг енерговитратної центральної міської котельні. Цього року понад 200 жителів багатоквартирних будинків районного центру отримали дозвіл на встановлення індивідуального опалення. Триває процес облаштування індивідуальних блочних котелень, зокрема, у Кремінській школі-гімназії та ЗОШ №2.

У поточному році на об’єктах соціальної сфери села Бараниківки, а це дитячий садок та школа, будуть встановлені міні-котельні. У зв’язку з цим, сьогодні одна з найактуальніших проблем у Бараниківській сільській раді - підготовка житлових будинків до опалювального сезону. Голова райдержадміністрації дав доручення Бараниківському сільському голові проводити більш активну роз’яснювальну роботу з населенням щодо необхідності переходу на індивідуальне опалення, оскільки існуюча кількість абонентів центральної котельні не в змозі перекрити витрати на забезпечення їх теплом.

За підсумками колегії видано відповідне розпорядження голови райдержадміністрації.

За матеріалами сайту krem.loga.gov.ua.

Категория: ОФИЦИАЛЬНО | Просмотров: 741 | Добавил: admin | Рейтинг: 2.0/1
ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0