Желаем удачи. НЕВСЬКУ МАЛЕЧУ ЗІГРІВАТИМЕ "СОНЕЧКО" (№77-78, 24.09.2011г.) - 1 Октября 2011 - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Воскресенье, 19.05.2024, 16:27| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » 2011 » Октябрь » 1 » НЕВСЬКУ МАЛЕЧУ ЗІГРІВАТИМЕ "СОНЕЧКО" (№77-78, 24.09.2011г.)
19:05
НЕВСЬКУ МАЛЕЧУ ЗІГРІВАТИМЕ "СОНЕЧКО" (№77-78, 24.09.2011г.)

Дітлахи із села Невське відтепер відвідуватимуть дитсадок. Минулого вівторка при Невській школі відкрилася дошкільна група. Це значна і радісна подія для невчан, особливо для молодих мам, і, безумовно, велике досягнення для усієї сільської громади.

Відкриття групи дошкільної підготовки відбувалося урочисто. На нього прийшли громадськість села, мами з дітьми, вчителі, школярі. Розділити радість невчан прибули гості з районного центру: голова районної ради Юлія Назаренко, депутати районної і сільської рад, представники райвідділу освіти і районних ЗМІ.

Жителів села, батьків, дітей з відкриттям дитсадка щиро привітали голова районної ради Юлія Назаренко, Невський сільський голова Віктор Зозуля, голова громадської організації «Невська громада» Ольга Хомеча, директор Невської школи Тетяна Полтавець, а також інші присутні. Вітання підкріплювалися подарунками дітлахам.

Юлія Назаренко сказала, якщо в селі зростають діти, то у нього є сьогодення і буде майбутнє. І побажала, щоб для малечі дитячий садочок став другою домівкою.

Виступаючі висловили сердечну подяку усім, хто надав допомогу у створенні дошкільної групи і її обладнанні: громадськості села, фермерам, сільській і районній владі. Теплі слова вдячності були сказані на адресу керівників фермерських господарств «Поле» Володимира Борщова і «Риск» - Григорія Ткаченка. Школярі і майбутні вихованці дитсадка до урочистої події підготували вірші і пісенні вітання.

І ось – довгоочікувана хвилина відкриття. Перерізана символічна стрічка - і учасники свята потрапили до чудово оформленої групи (з приймальнею та ігровою залою, новими меблями, іграшками), повноправними господарями якої стануть діти.

Очікується, що дошкільну групу відвідуватимуть 18 дітей. Опікуватиметься ними вихователь Тетяна Лисенко.

Це вже шоста група у Кремінському районі. Отже, дошкільну підготовку отримуватимуть не тільки міські діти, а й сільські. Саме з таких груп для дошкільнят відкривається шлях до країни знань. Бо наступною сходинкою у пізнанні навколишнього світу для них стане школа. І до неї дітлахи прийдуть згуртованими і підготовленими.

Сергій ОМЕЛЬЧЕНКО.

 

Категория: ГРОМАДА | Просмотров: 790 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0