Желаем удачи. ОЦІНКА - ПОЗИТИВНА (№75-76, 17.09.2011г.) - 20 Сентября 2011 - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Воскресенье, 19.05.2024, 19:34| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » 2011 » Сентябрь » 20 » ОЦІНКА - ПОЗИТИВНА (№75-76, 17.09.2011г.)
11:49
ОЦІНКА - ПОЗИТИВНА (№75-76, 17.09.2011г.)

30 серпня при Кремінській міській раді відбулося засідання громадської ради, участь у якому взяли міський голова В.І.Гриценко, заступники міського голови І.О Китайгора, В.І. Потапов, жителі міста. Під час засідання були розглянуті питання «Про виконання міського бюджету за перше півріччя 2011 року” та «Про стан виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку у місті Кремінна за перше півріччя 2011 року».

По першому питанню звітував В.І.Гриценко, який зазначив, що за перше півріччя 2011 року до міського бюджету з загального фонду надійшло 3001490,15 грн. при уточненому плані 2892376,63 грн.; виконання доходної частини бюджету загального фонду до встановленого плану з податкових та неподаткових надходжень становить 103,8 %, і це на 1,4 відсотка менше.

На засіданні, поміж точних цифр, лунали й відповіді на загальні питання, що стосуються нашого міста. Наприклад, В.І.Гриценко пояснював, чому неможливо передати дитячі садки на баланс відділу освіти та з якої причини не працює фонтан: «Щодо дитсадків, то сьогодні це неможливо, адже необхідні великі кошти на оформлення землі та документів для передачі. Проте міська рада зважено підходить до цього питання. Що стосується фонтану, то на сьогодні вандалами пошкоджено його насос. Хочу вас завірити, що фонтан буде відновлено».

З другого питання доповідала І.О.Китайгора. Вона зазначила, що у першому півріччі 2011 року виконані певні заходи з реалізації програми соціально-економічного та культурного розвитку міста, а саме: залучалися інвестиції за рахунок коштів державного бюджету на капітальний ремонт доріг комунальної власності з твердим покриттям; капітально ремонтувалися покрівлі та інженерні мережі багатоповерхового житлового фонду, а також водопровідних та каналізаційних мереж на території міста тощо. Крім того, у місті проводилися благоустрій та санітарна очистка території, систематично впорядковується міське кладовище та полігон твердих побутових відходів, відновлюється вуличне освітлення.

В.І.Потапов розповів про ринок праці, висвітлив особливості працевлаштування громадян та їх профпідготовки, назвав додаткові гарантії, що мають соціально незахищені верстви населення. По закінченні доповіді відбулося обговорення деяких питань, що турбують місцевих жителів, після якого були внесені пропозиції. Зокрема – активізувати роботу інспекторів з благоустрою та проводити спільні з представниками РВУМВС рейди; збільшити кількість лавок у місцях відпочинку; забезпечити прибирання сміття по вул. Шевченка; впровадити в практику концертні виступи у місцях відпочинку; запровадити проведення щорічного Кубку міського голови на кращу дворову команду з футболу; організувати дискотеки для молоді тощо.

Громадська рада визнала задовільною роботу міської ради з питань виконання міського бюджету та програми соціально-економічного розвитку.

Категория: ГРОМАДА | Просмотров: 646 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0