Желаем удачи. СИЛА ДУХУ ПЕРЕМАГАЄ! - 21 Октября 2013 - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Вторник, 07.05.2024, 17:13| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » 2013 » Октябрь » 21 » СИЛА ДУХУ ПЕРЕМАГАЄ!
11:56
СИЛА ДУХУ ПЕРЕМАГАЄ!

    Як розповідалося раніше на сторінках «Кремінщини», 29 серпня на спортивних майданчиках дитячого оздоровчого табору «Восход» ПАТ «Лисичанський склозавод «Пролетарій» відбулася обласна спартакіада серед інвалідів праціта потерпілих на виробництві під назвою «Повір у себе», започаткована виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань України. Тоді переможцями обласної спартакіади стали підопічні відділень Фонду з Лисичанська, Краснодона, Брянки, Свердловська, Первомайська, Ровеньків, Антрацита, Стаханова, Луганська та Кремінної.

    Саме вони увійшли до складу команди управління виконавчої дирекції Фонду у Луганській області і представляли Луганщину на фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». В числі спортсменів-переможців і учасників фінальних змагань спартакіади — підопічна відділення Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань в Кремінському районі Людмила Бабанська (на фото в центрі).

Фінальні змагання Всеукраїнської спартакіади відбувалися з 26 по 29 вересня на базі Олімпійського навчально-спортивного центру «Спартак» у місті Алушта (Автономна Республіка Крим). Позмагатися з армспорту, бомбаскету, дартсу, настільного тенісу, шахів та шашок приїхали 27 команд з усіх регіонів України. Загальнокомандна першість визначалася за найбільшою кількістю очок, набраних учасниками з цих видів спорту. Так, у тривалій і завзятій спортивній боротьбі команда Луганської області набрала у сумі 246 очок, які принесли їй перше загальнокомандне місце! Значно випередивши суперника, спортсмени з Луганщини стали чемпіоном першої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці і привезли додому кубок переможця!

   Не менш приємною подією стало урочисте вшанування луганської команди переможців, яке відбулося в обласному центрі за участю голови Луганської обласної державної адміністрації Володимира Пристюка, першого заступника голови Луганської облради Євгена Харіна і начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань Леоніда Михайлова. На адресу переможців лунали теплі слова привітань, їм дякували за бадьорість і надихаючу енергію, а потім нагородили почесними грамотами і подарунками.

    Таким чином, віра в себе, наполегливі дії та ентузіазм цих людей не лише довели, що сила духу перемагає будь-які негаразди, а й принесли Луганщині, зокрема і Кремінщині, чергову славу і визнання.

    Л.ПЕРЕПІЧАЙ, начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань України в Кремінському районі.

  

  

Категория: СПОРТ | Просмотров: 1035 | Добавил: Professor | Рейтинг: 0.0/0
ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0