Желаем удачи. СИЛА, СПРИТНІСТЬ І ПОСТАВА - ВСЕ ЦЕ СПОРТУ ДОБРА СПРАВА! (№73-74, 10.09.2011г.) - 12 Сентября 2011 - ГАЗЕТА "КРЕМІНЩИНА"
Воскресенье, 19.05.2024, 19:14| Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Вы вошли как Гость

Меню сайта
ПРАЗДНИКИ

Праздники Украины

Главная » 2011 » Сентябрь » 12 » СИЛА, СПРИТНІСТЬ І ПОСТАВА - ВСЕ ЦЕ СПОРТУ ДОБРА СПРАВА! (№73-74, 10.09.2011г.)
16:32
СИЛА, СПРИТНІСТЬ І ПОСТАВА - ВСЕ ЦЕ СПОРТУ ДОБРА СПРАВА! (№73-74, 10.09.2011г.)

       Минулими вихідними у Кремінній відбулася перша спартакіада Луганської області серед депутатів обласної, міських та районних рад. Змагання відбулися на стадіоні «Олімп» і присвячувалися вони 20-й річниці незалежності України. Привітати колег зі святом спорту прибули голова Луганської обласної ради Валерій Голенко, заступник голови обласної ради Юрій Хунов, керівники обласних спортивних організацій. Також учасників змагань вітали голова Кремінської районної державної адміністрації Валентин Рябінін і голова районної ради Юлія Назаренко.

Після урочистого відкриття змагань Валерій Голенко поспілкувався з журналістами. Зокрема, відповідаючи на запитання журналіста газети «Кремінщина» стосовно розвитку спортивної бази у Кремінському районі, голова обласної ради сказав:

- Ми бачимо спортивну базу у Кремінній одним з основних майданчиків для розвитку спорту на Луганщині. Для цього є усі підстави: тут чудова природа, тут склався колектив, є славні традиції, тут тренувалися всесвітньо відомі спортсмени Сергій Бубка, Віктор Бризгін. Ольга Бризгіна, двократна Олімпійська чемпіонка, бере участь у сьогоднішніх змаганнях. З Сергієм Бубкою ми нещодавно зустрічалися і обговорювали перспективи розвитку спортивного комплексу «Олімп». Обговорювалися питання інвестування, реконструкції цієї спортивної бази і перетворення її на майданчик для підготовки Олімпійського резерву, де готуватимуться олімпійські команди. У зв’язку з цим ми ведемо переговори зі спортивним товариством «Динамо», вкладаємо кошти у будівництво басейну і хочемо, щоб це була база найсучаснішого рівня. Думаю, що ми ще не раз пишатимемося цим спортивним комплексом і спортсменами, котрі у ньому тренуватимуться.

У фінальній частині змагань виступили вісім команд, у тому числі й команда Кремінського району, яку очолював заступник голови райдержадміністрації, депутат міської ради Сергій Лебедєв. Депутати довели, що можуть розв’язувати громадсько-важливі питання й бути сильними, спритними та сміливими у спорті. З трибун їх підтримували численні уболівальники.

Змагалися депутати з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу та шашок.

У загальнокомандному заліку команда депутатів Кремінського району посіла третє місце, поступившись білокуракинським та краснодонським колегам, котрі, відповідно, були другими і першими.

Текст і фото

Сергія ОМЕЛЬЧЕНКА.

Категория: СПОРТ | Просмотров: 853 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
ПОГОДА В КРЕМЕННОЙ
НАС ЧИТАЮТ
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0